Spitalul Municipal „Dr Gavril Curteanu” isi schimba managerul

foto/ arhiva

Elena Moldoveanu lasa postul de manager al Spitalului Municipal „Dr Gavril Curteanu” pentru fotoliul de director medical al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Bihor. Si asta in urma castigarii postului, prin concurs.

Medic primar ORL, Elena Moldoveanu a mai activat in cadrul Casei de Asigurari de Sanatate Bihor intre anii 2010 si 2012, cand a ocupat fotoliul de director executiv adjunct.

Locul de manager de la Spitalul Municipal „Dr Gavril Curteanu” va fi ocupat , pana la organizarea unui concurs, de actualul director economic, Mariana Silaghi. Anuntul l-a facut edilul oradean, Ilie Bolojan.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri