Iubitorii sportului mintii sunt asteptati la turneul international de sah rapid, dotat cu “Cupa Electrofor”

Oradea va găzdui la sfârşitul acestei săptămâni cea mai puternică întrecere de şah rapid care a avut loc vreodată în România. Cupa Electrofor, organizată de maestrul FIDE Dan Raţ, în colaborare cu Asociaţia „Carţiş For Sport”, Era Park şi Qubiz, va avea caracter internaţional şi va aduna la start peste 100 de competitori.

Printre cei peste 100 de şahişti care vor fi prezenţi la Oradea se vor regăsi jucători din Ucraina, Ungaria şi evident România din oraşe precum Bucureşti, Târgu Mureş, Cluj-Napoca, Turda, Arad, Timişoara, Ploieşti, Baia Mare, Satu Mare şi Oradea. Sunt si doi mari maestri inscrisi, Balog Imre din Ungaria si Djuric Stefan din Serbia.

Turneul, care se va desfăşura sâmbătă, cu începre de la ora 9.30, într-o încăpere din zona birourilor Era Park, va fi deschis publicului. Acesta va avea caracter open şi se va juca în sistem elveţian, pe durata a 9 runde, ritmul de joc fiind 2×15 minute. Premiile, în valoare de 5.000 de lei, plus vouchere de cumpărături, în cuantum de 3.000 de lei, vor fi atribuite în mod diferenţiat.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri