Turneul international de sah rapid, dotat cu Cupa Electrofor, si-a desemnat castigatorii

Oradea a gazduit, sambata, o puternica competitie de sah rapid. Cupa Electrofor, organizata de maestrul FIDE Dan Raţ, in colaborare cu Asociatia „Carţiş For Sport”, Era Park şi Qubiz, a reunit la mese 86 de competitori.

Concursul, desfaşurat pe durata a noua runde, in sistem elvetian, a fost castigat de marele maestru, Imre Balogh, din Ungaria, cu un total de 8,5 puncte.

Podiumul a fost completat de maestrul FIDE, Marius Cherecheş şi de maestrul international, Ervin Mozes, ambii din Romania. Cel mai bine clasat oradean a fost maestrul FIDE, Alexandru Stanciu, ocupantul locului sase.

Fondul de premiere s-a ridicat la 5.000 de lei, la care s-au adaugat vouchere de cumparaturi, in cuantum de 3.000 de lei.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri