Strada Barcăului poate deveni, pana la finele lui 2018, coridorul verde al cartierului Ioşia

Primăria Oradea intenţionează să amenajeze pe strada Barcăului o zonă de agrement, care ar urma să devină coridorul verde al cartierului Ioşia, cu zone de relaxare și de petrecere a timpului liber. In acest areal vor fi amenajate locuri de joacă pentru copii, spaţii verzi şi terenuri de sport.

Valoarea estimată a proiectului este de 14.000.000 lei. Acesta urmează să fie depus prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, după ce va fi deschisă axa de finanțare. Conform proiectului, această zonă, situată între străzile Oneştilor şi Densușeanu, va cuprinde spaţii verzi pe o suprafaţă de aproape 3 hectare şi terenuri de sport pe alte 2 hectare.

La ora actuală, pe strada Barcăului sunt în curs lucrări de reabilitare. Valoarea contractului este de aproape 2 milioane de lei. Durata de execuție a lucrărilor de reabilitare este de 9 luni, acestea urmând să fie gata undeva în luna noiembrie 2017.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri