Trei liberali din Bihor si-au depus candidatura pentru posturi in conducerea partidului. Unul e Ilie Bolojan

Edilul oradean, liderul filialei PNL Bihor, Ile Bolojan candideaza pentru functia de prim-vicepresedinte pe strategii politice. Acelasi fotoliu e dorit si de Viorel Catarama.

Alti 31 de liberali si-au depus candidatura pentru functiile de vicepresedinti pe diferite domenii. Printre ei e si Lucia Varga.
Ea tinteste sectorul administratie, ordine publica, siguranta cetateanului, fonduri europene si dezvoltare regionala. Si tot Lucia Varga intra in cursa pentru functia de vicepresedinte pentru regiunea Nord-Vest. Contracandidati sunt Lucian Bode si Alin Tișe.

Pentru functia de presedinte al Curtii de Arbitraj candideaza bihoreanul Ioan Cupșa, Paul Cotta, Daniel Buda si Andreea Rabotka.

Consiliul Național de Coordonare (CNC) al PNL se va reuni duminica, 18 iunie pentru alegerea functiilor in conducerea liberalilor. O zi mai devreme are loc Congresul in urma caruia va fi ales presedintele partidului. Pentru sefia PNL candideaza Ludovic Orban si Cristian Bușoi.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri