„Donează sânge. Donează acum. Donează constant”

Ziua mondială a donatorului de sânge este sărbătorită în fiecare an, la 14 iunie, de țări din întreaga lume. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, manifestarea are rolul de a aduce un omagiu donatorilor de sânge și, în același timp, prin sărbătorirea acestei zile se dorește creșterea gradului de conștientizare a nevoii de donații de sânge.

Tema sarbatorii din acest an are în vedere donarea de sânge în caz de urgență. În orice situație de criză sau de urgență, oamenii se întreabă cum pot ajuta. Prin urmare, sloganul pentru campania din 2017 este: „Donează sânge. Donează acum. Donează constant”.

Decizia marcării anual a acestui eveniment s-a luat la cea de-a 58-a reuniune a Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), la care statele membre și-au declarat în unanimitate angajamentul și sprijinul pentru donarea voluntară de sânge. Prima Zi mondială a donatorului de sânge s-a sărbătorit în 2004 la Johannesburg, Africa de Sud.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri