Caritas Eparhial Oradea premiată la Gala Societății Civile, eveniment desfășurat in Capitală

Gala Societății Civile, cel mai amplu proiect care promovează și premiază activitatea sectorului non-profit, neguvernamental din Romania (asociații, fundații, federații, grupuri de inițiativă, persoane fizice cu inițiativa civică) s-a desfasurat in debutul acestei saptamani, la Bucuresti.

Asociația Caritas Eparhial Oradea, a înscris în competiție la secțiunea programe, proiectul Prieteni pentru un zâmbet, demarat in 2006 si derulat non-stop. Acesta are menirea de a-i ajuta pe micii pacienți internați la Spitalul Clinic Dr. Gavril Curteanu din municipiul, resedinta de judet a Bihorului, să treacă peste suferință și tratamente.

Intrat în competiție alături de alte 13 programe din țară, juriul a decis ca Asociația Caritas Eparhial Oradea merită Premiul I – Secțiunea Programe pentru proiectul “Prieteni pentru un zâmbet”.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri