Numiri la varful Finantelor bihorene

Din aceasta saptamana, Administratia Judeteana a Finanţtlor Publice Bihor are un nou sef, in persoana lui Romeo Ioan Roşca. Acesta a fost director adjunct in institutie si i-a luat locul, ca interimar, lui Ioan Mihaiu, devenit de putin timp, prefect al judetului Bihor.

Reprezentantul Guvernului in teritoriu si-a securizat insa postul de la Finante asa ca mandatul lui Roşca e pe perioada determinata. Pe pozitia acestuia de adjunct, tot prin ordin al presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, a fost numita Georgeta Pop, pana acum sef serviciu in cadrul institutiei bihorene.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri