Oradea inclusa in circuitul turistic „Incursiune culturala in Transilvania”

Agentiile de turism se intrec in ultimul timp in oferte inedite pentru a descoperi Romania. E o tendinta evidenta mai ales in acest sezon, cand circuitele culturale organizate intr-o maniera moderna, scrie News.ro.

Unul dintre principalii turoperatori specializati pe transport cu autocarul din Romania, a anuntat ca va oferi „Incursiune culturala in Transilvania”.Evenimentul va avea loc in perioada 4-8 octombrie, iar traseul va include Cisnadie, Rasinari, Hunedoara, Deva, Tebea, Oradea, Cluj Napoca, Turda, Alba Iulia si Sibiu.

Printre obiectivele turistice vizitate se vor numara manastirea Cozia, biserica fortificata din Cisnadie, Castelul Corvinilor din Hunedoara, Cetatea Devei, cimitirul eroilor si Gorunul lui Horea din Tebea, centrul istoric al Oradei, aqua park-ul Nymphaea din Oradea, Catedrala Sf. Mihail din Cluj-Napoca, salina Turda, cetatea Alba Carolina din Alba Iulia si centrul istoric al Sibiului.

Pentru acest circuit, tariful este de 690 de lei locul in camera dubla si include patru nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de trei si patru stele si transport cu autocarul.

Distribuie informația
Alte știri