Extrase CF primite gratuit de locuitorii din Sannicolau Roman

Comuna Sannicolau Roman este una dintre cele trei unitati administrativ-teritoriale din Bihor care au beneficiat de programul national de cadastrare gratuita 2015-2023. Celelalte doua sunt Gepiu si Popesti.

In cursul zilei de joi, 20 iulie, la sediul Primariei din Sannicolau Roman au fost inmanate 183 de titluri de proprietate obtinute in mod gratuit, pe terenuri arabile extravilane, situate la granita cu Ungaria. In acest fel locuitorii din aceasta zona nu au fost nevoiti sa scoata niciun leu din propriul buzunar, ci doar sa-si confirme pozitia si sa puna la dispozitie actele necesare.

Primarul comunei, Dumitru Munge sustine ca in acest an a mai semnat un contractul cu OCPI pentru programul guvernamental de cadastrarare, pentru inca aproximativ 2000 de intabulari, pe terenuri situate tot in extravilan.

Pentru fiecare unitate administrativ-teritoriala care intra in programul national de cadastrare in baza solicitarilor primariilor, Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara a repartizat echivalentul a 30.000 euro pentru derularea acestuia.

Foto:crisana.ro

Distribuie informația
Alte știri