Olivia Steer acuza autoritatile de genocid! Oradeanca se implica din nou in campania anti-vaccinare

De cativa ani buni, Olivia Steer este cea mai cunoscuta luptatoare anti-vaccinare. Acum, cand premierul Mihai Tudose pare ca a inceput o noua campanie pro-vaccinare dupa ce mai multi copilasi au murit din cauza rujeolei, oradeanca a iesit din nou la “lupta”, spun cei de la stirilekanald.ro.

“Proaspat & cald! Un nou studiu stiintific (iulie 2017): mercurul din vaccinuri provoaca autism! Ma intreb cum il vor mai contracara autoritatile si pe acesta? Vor spune ca nu e stiintific? Ca metodele de cercetare sint proaste? Ca publicatia medicala care-l gazduieste e conspirationista? Ca Olivia Steer…”, scrie pe pagina ei de socializare fosta vedeta tv, care distribuie si articolul despre respectivul studiu.

Pe paginile ei de socializare sunt numeroase postari impotriva celor de la guvernare, pe care ii acuza chiar de genocid: “Sa-ti vaccinezi copilul cu vaccinuri pline de aluminiu (printre alte substante odioase continute in serurile din import) inseamna sa-i periclitezi sanatatea si sa-i pui in pericol viata – o spun cercetatori stiintifici si medici curajosi de peste tot! Si o mai arata şi realitatea! Ba o recunoaste si proiectul de lege a vaccinarii cu japca, atunci cind admite ca vaccinurile pot duce la invaliditati…Pe cale de consecinta, sa ceri public ca o populatie intreaga (a noastra, in speta) sa se supuna obligatoriu (!!!) riscului de vatamare corporala, mentala sau riscului de a-si pierde viata se incadreaza la infractiunea de genocid”.

Distribuie informația
Alte știri