Festivalul-concurs al Viorii cu Goarnă ,,Dorel Codoban”, ediţia a V-a. Comunicat

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Bihor, în colaborare cu Primăria comunei Roșia organizează în data de 20 august 2017, începând cu orele 14:00, în localitatea Roșia, Festivalul-concurs al Viorii cu Goarnă ,,Dorel Codoban”, ediţia a V-a.
La concurs pot participa artiști amatori instrumentiști cu vârsta cuprinsă între 15 – 50 ani. Concurenții vor prezenta două piese de joc.
Aprecierile vor ține cont și de autenticitatea repertoriului și a prezenței scenice. Concursul se va desfășura sub formă de spectacol cu public, întregul festival va fi televizat.
Pe lângă premiile în bani oferite de organizatori Marele premiu al Festivalului-concurs ,,Dorel Codoban” va fi o vioară cu goarnă, creație a meșterului popular Marius Mihuț (Cihei).
Fișele de înscriere și informațiile referitoare la desfășurarea concursului se pot obține de la sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Bihor, Piața 1 Decembrie nr. 12, sau la telefon/fax 0259.413.922 Email: centrul.cultural.bihor@gmail.com

Distribuie informația
Alte știri