Doi bihoreni implicați într-un accident rutier au fost reținuți

Duminică, 3 septembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au dispus reținerea pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor a unui bărbat de 24 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de comiterea infracțiunilor de conducere cu o îmbibație alcoolică peste limita legală, vătămare corporala din culpă și instigare la mărturie mincinoasă și a unui bărbat de 32 de ani, din localitatea Tileagd, județul Bihor, bănuit de comiterea infracțiunii de favorizarea făptuitorului.

Polițiștii rutieri bihoreni îl bănuiesc pe orădeanul de 24 de ani că duminică, 3 septembrie a.c., în jurul orei 02.15, în timp ce conducea un autoturism în afara localității bihorene Fegernic, pe D.N. 19/E, pe direcția Marghita – Oradea, având o concentrație alcoolică de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de o femeie de 28 ani ani, din Oradea.

În urma accidentului rutier, conducătoarea celui de-al doilea autoturism a suferit leziuni ușoare.

Bărbatul de 24 de ani este bănuit de polițiștii rutieri că, după producerea accidentului rutier, l-ar fi determinat pe bărbatul de 32 de ani din Tileagd care fusese pasager în primul autoturism implicat în acidentul rutier, condus de orădean, să declare în fața polițiștilor rutieri că el ar fi condus autoturismul în momentul producerii accidentului.

Luni, 4 septembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier îi vor prezenta pe cei doi în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru a dispune măsurile legale în cauză.

Distribuie informația
Alte știri