Ajutorul guvenamental trebuia sa genereze facturi mai mici la incalzire pentru oradeni

Liderul de grup al alesilor PSD din CLO, Liviu Sabau Popa, critica atat Termoficare Oradea cat si Primaria municipiului ca solicita din nou sprijin de la Guvern pentru plata in avans a alimentarii cu gaz. E vorba de 40 de milioane de lei. Asta in conditiile in care cei 30 de millioane de lei primiti anul trecut, ca ajutor nerambursabil, au fost folositi in alte scopuri.

Liviu Sabau Popa considera ca banii ar fi trebuit utilizati de Termoficare ca subventie si implicit regasiti in facturile oradenilor, lucru care nu s-a intamplat. El mai spune ca alesii PSD din Legislativul oradean se vor opune proiectului de construire a unei parcari supraetajate in spatele Muzeului Iosif Vulcan, cu iesiri in strazile Iosif Vulcan si Aurel Lazar pe care o considera inoportuna.

Liviu Sabau Popa sustine ca o astfel de investitie nu este necesara, dat fiind ca in apropierea ei se mai construiesc alte parcari. E vorba de cea de pe strada Independentei si cea din incinta fostului Club de tenis „Vointa”.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri