Grupul de restaurante City Grill, ce cuprinde mai multe branduri în portofoliu, tatonează extinderea în provincie, în marile oraşe din ţară.
„Am bugetat pentru acest an deschiderea a două unităţi. Una dintre ele va fi sub brandul Hanu’ Berarilor, motiv pentru care căutam activ spaţii corespunzătoare sau posibile achiziţii. Luăm în calcul să facem primul pas în afara Bucureştiului, iar brandul cu care să mergem către alte oraşe să fie Hanu’ Berarilor. Ne uităm la spaţii şi posibili parteneri în Cluj, Oradea, Timişoara, Braşov sau Constanţa, oraşele mari cu dezvoltare puternică“, spune Daniel Mischie, CEO al grupului pentru zf.ro
Restaurantele istorice Caru’ Cu Bere, Hanu’ lui Manuc, Pescăruş şi Hanu’ Berarilor contribuie cu circa 60% la businessul de 34 mil. euro al grupului City Grill care mai cuprinde şi reţelele Trattoria Buongiorno şi City Grill. Citeste mai departe