6 hoti din Craiova au fost prinsi in Alesd

Luni, 5 martie a.c., polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale din cadrul Poliției orașului Aleșd au dispus continuarea urmăririi penale față de doi bărbați de 28 și 49 de ani și împotriva a patru femei de 48, 23, 26 și 31 de ani, toți din municipiul Craiova, județul Dolj, bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Aleșd îi bănuiesc pe aceștia că, la 28 noiembrie 2017, în intervalul orar 09.30 – 10.30, ar fi pătruns prin efracție într-o locuință din Aleșd și ar fi sustras 21.000 lei.

În urma continuării cercetărilor, polițiștii de investigații criminale din Aleșd îi bănuiesc pe aceștia că, la 7 februarie a.c., în jurul orei 09.30, ar fi pătruns prin escaladarea gardului în curtea unei alte locuințe din Aleșd şi ar fi forțat un geam pentru a pătrunde în locuință, nereușind să sustragă bunuri pentru că au fost surprinși de un vecin.

La 7 martie a.c., cei în cauză au fost audiați de polițiștii aleșdani la sediul I.P.J. Arad, unde se află arestați preventiv, fiind bănuiți de comiterea altor furturi din locuințe de pe raza județului Arad.

Polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Oraș Aleșd continuă cercetările sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Distribuie informația
Alte știri