Decanul Facultăţii de Medicină şi Farmacie intra si el in cursa pentru obtinerea fotoliului de rector al Universitatii oradene

Florian Bodog, care e si senator din partea PSD Bihor, a anunţat oficial că îşi va depune candidatura pentru un mandat de 4 ani la carma institutiei academice. Lucrează in acest sens la planul managerial, iar dacă va fi ales rector, toate măsurile vor fi implementate în următorii patru ani, da el asigurari.

Bodog isi propune sa ofere condiţii de muncă şi dezvoltare pentru cadrele didactice si sa transforme Universitatea intr-o instituţie eficientă şi un partener credibil care atrage şi păstrează valoare în Oradea. De asemenea, doreste o mai bună comunicare cu studenţii .

Pentru asta insa propune” consultarea şi participarea cât mai multor reprezentanţi ai comunităţii”.
O pot face pe email la adresa florianbodog@gmail.com sau pe pagina lui de Facebook.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri