Bogdan Vandici, un bucatar de 21 de ani din Oradea a vrut sa demonstreze, marti seara, in emisiunea „Chefi la cuțite” că are tot ce îi trebuie pentru a face spectacol în bucătărie! Tanarul concurent a ales să facă un desert special inventat de el pentru a ajunge în echipa lui chef Florin Dumitrescu: Pavlova cu cremă de mascarpone și fructe din compot și fructe confiate, relateaza antena1.ro
Emoțiile au fost mari, dar concurentul s-a descurcat de minune și a terminat rețeta la timp!
Totuși, surpriza a fost mare pentru chefi atunci când au văzut rezultatul! Au gustat, au analizat și apoi a urmat verdictul!
Concurentul a plecat la facultate în Olanda dar fiindcă nu i-a plăcut, el a decis să se apuce de bucătărie. Apoi a venit acasă, și-a luat o diplomă de bucătar și apoi a plecat la Paris, acolo unde a primit lecții importante. S-a întors acasă atunci când i-a murit mama și a decis să fie aproape de familie.