Un barbat din Ineu a fost pus sub control judiciar pentru ca urmarea tinere prin oras si le agresa sexual

<a href="https://pixabay.com/users/Free-Photos/">Free-Photos</a> / Pixabay

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au depistat, joi, pe raza municipiului un bărbat de 25 de ani, din comuna Ineu, județul Bihor, bănuit de comiterea a trei infracţiuni de agresiune sexuală.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii îl bănuiesc pe acesta că, în perioada martie – iunie a.c., pe raza municipiului Oradea, acesta ar fi acostat trei tinere de 19, 18 și 17 ani, toate cu domiciliul în Oradea, pe care le-ar fi agresat sexual. Barbatul isi urmarea victimele în timp ce se deplasau pe diferite străzi din cartierul orădean Nufărul și, înainte de a intra în imobilele în care acestea locuiau, le-ar fi atins în zonele intime. Acesta este bănuit de polițiștii orădeni și că ar fi urmărit-o pe una dintre victime în timp ce se afla la locul de muncă dintr-un centru comercial din Oradea, în mod repetat, fără drept sau fără un interes legitim.

În urma continuării cercetărilor și administrării probatoriului în cauză, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea l-au reținut pe bărbatul de 25 de ani pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor. Vineri, 29 iunie a.c., acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a luat față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Distribuie informația
Alte știri