Unul dintre cei mai puternici retaileri germani de moda deschide la Oradea primul magazin din Romania

Kik este unul dintre cei mai importanţi retaileri din Germania şi deţine 2.600 de magazine pe piaţa-mamă şi peste 3.500 de unităţi în Europa.

Grupul va deschide primul magazin din România în luna septembrie şi vrea ca în 2019 să ajungă la o reţea de 35 de unităţi.

„Primul magazin Kik din România va fi deschis pe 28 septembrie la Oradea. Avem mare încredere în piaţa românească (…).Ca de fiecare dată, vrem să ne extindem, însă atent, de aceea avem în plan ca în 2019 să ajungem la 35 de magazine“, a spus Katharina Mareike Jonas, vice head of corporate communications and public affairs pentru grup.

Nemţii sunt activi pe segmentul de discount, un segment care a prins rapid la consumatorul român, mai ales după venirea polonezilor de la Pepco. Sursa

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri