Secretarul de stat cu „tricoaiele” își cere scuze pentru exprimare

Secretarul de stat în Ministerul Tineretului și Sportului Cosmin Butuza a spus, sâmbătă, că termenul ”tricoaie” nu face parte din vocabularul lui și ”a fost o exprimare nefericită”, o greșeală pe care nu a observat-o nimeni, nici măcar el.

„A fost o exprimare nefericită. Cred ca mesajul trebuie văzut dincolo de această exprimare nefericită. În continuare spun că trebuie să ne mândrim că suntem români, trebuie să ne mândrim cu Centenarul. Nimeni nu a observat, nici eu am observat această greșeală, să spunem așa. Am vorbit și cu reprezentanții presei din Oradea, trebuie să ne bazăm pe evenimentele sportive. La Oradea este Campionatul European de Șah, aici (la Târgu-Jiu -n.r.) trebuie să ne bazăm pe Campionatul Național de Baschet. Cred că trebuie să vedem dincolo de unele expresii așa-zis nefericite. Nu face parte din vocabularul meu, nu folosesc niciodată. Dacă vă uitați și pe înregistrare, am pus și mâna pe microfon și nu este un cuvânt foarte clar. Îmi cer scuze în primul rând față de românii care s-au simțit ofensați, îmi cer scuze public față de ei pentru această scăpare, să zic gramaticală”, a spus Butuza, potrivit Mediafax.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri