Emotionant!!!! Mihai Nesu se intoarce in fotbal la sapte ani de la tragicul accident – ce functie va ocupa

Fostul fotbalist Mihai Nesu revine in fotbal la sapte ani de la tragicul accident suferit in timpul unui antrenament al echipei Utrecht, din cauza caruia si-a incetat cariera. Nesu va fi noul presedinte al echipei de Liga a 2-a Luceafarul Oradea, potrivit Gsp.ro.

Jucatorii de la Luceafarul au fost informati deja de conducerea clubului ca Nesu va fi noul conducator al echipei. De asemenea, in staff va fi cooptat si George Ogararu, cel mai bun prieten al lui Mihai din lumea fotbalului. Ogararu va fi director tehnic la Luceafarul Oradea, in timp ce Cristian Luput va fi antrenor principal.

Mihai Nesu a mai activat in fotbal si in sezonul 2014/2015, pentru scurt timp, ca analist video la Universitatea Cluj. Citeste mai departe

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri