Inter l-a vandut pe Puscas: Toate detaliile transferului atacantului bihorean

Inter Milano a renuntat la romanul George Puscas, atacantul urmand a continua insa sa joace in Italia. Potrivit portalului specializat in transferuri tuttomercatoweb.com, „nerazzurrii” l-au cedat pe Puscas in Serie B, la Palermo, echipa care l-a dorit cel mai mult in aceasta vara.

Sursa citata scrie ca Inter a fost de acord cu transferul definitiv si ca va primi in schimbul internationalului „tricolor” 3 milioane de euro. Puscas a semnat un contract pe patru ani cu Palermo si este vazut ca principalul om de atac din lot.

Bihoreanul ar mai fi fost dorit in aceasta vara de Reading, Valladolid si Hellas Verona, insa cei de la Palermo au fost singurii care au pus pe masa o oferta concreta.

In varsta de 22 de ani, Puscas a fost transferat de Inter in 2013, de la Liberty Oradea.  Sursa

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri