Politistii bihoreni au iesit in trafic cu apa si cafea pentru soferii obositi

????????????????????????????????????

Polițiștii Serviciului Rutier si cei de frontiera au derulat o nouă acțiune în trafic, pentru a preveni accidentele  rutiere produse pe fondul oboselii la volan.

Luni noaptea, pe Șoseaua Borșului, înainte de intrarea în municipiul Oradea ei i-au servit pe conducătorii auto cu apă și cafea, pentru a se revigora înainte de a-și continua călătoria. Totodată, polițiștii de prevenire bihoreni le-au oferit conducătorilor auto recomandări preventive utile cu privire la conducerea pe timp de noapte și conducerea preventivă, pentru a preveni implicarea acestora în accidente rutiere.

De asemenea,  au discutat cu conducătorii auto despre măsurile de siguranță pe care trebuie să le aibă în vedere atunci când pornesc la drum. Vizati au fost mai ales conducătorii auto care au condus mii de kilometri pentru a ajunge în țară pe perioada sezonului estival.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri