Romanii care vin acasa pentru mitingul Diasporei vor porni, joi dimineata, din Vama Bors spre Bucuresti

Paginile de socializare dedicate mitingului Diasporei din 10 august din București anunță traseele pe care vor ajunge în țară coloanele de români, dar și ora și localitățile din țară sau din afara ei unde vor protesta cei care nu pot ajunge în Piața Victoriei.

Pe pagina de Facebook Reușim pentru România a fost afișat deja un centralizator al traseelor pe care se deplasează coloanele de mașini cu românii din diaspora insa planul parțial de afluire către București la mitigul Diasporei din 10 august este permanent actualizat.

Potrivit acestuia, coloanele de mașini care ajung din Marea Britanie, Franța, Germania, Austria și Țările Nordice isi vor da intalnire, astazi, in Budapesta.

Pe 9 august, la ora 07:00, coloana de mașini va pleca pe traseul: Vama Borș (jud. Bihor) – Oradea – Cluj-Napoca – Sibiu. La Sibiu, această coloană se va uni cu coloana de mașini care pleacă dimineață din Timișoara și trece prin Deva și Alba Iulia. Protestatarii vor merge la sediul PSD Sibiu pentru un flashmob `Fără penali în funcții publice`.  Seara, coloana va ajunge la Pitești unde va participa la un protest în centrul orașului.

Pe 10 august, la ora 09:00, coloana de mașini va pleca de la kilometrul 110 de pe A1 Pitești și va ajunge în București.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri