Prima coloană de mașini cu români din Diaspora, veniți în țară pentru mitingul din 10 august, întâmpinată în Vama Borș de câteva zeci de persoane

Prima coloană de mașini cu români din Diaspora, veniți în țară pentru mitingul din 10 august, a fost întâmpinată, miercuri seară, în Vama Borș de câteva zeci de persoane. „Vrem o țară ca afară, democrație reală. (…) Vrem să ridicăm țara să fie alături de noi, că nu suntem singurii nemulțumiți”, a declarat unul dintre românii veniți din Marea Britanie.

După ce au trecut vama, cele 15 maşini au fost aplaudate, iar după ce s-au dat jos din maşini, românii din Diaspora s-au îmbrăţişat cu orădenii veniţi să-i întâmpine. La rândul lor, şoferii îi claxonau atunci când treceau pe lângă ei. Membrii Asociaţiei Oradea Civică, dar şi orădeni simpli au mers în Vama Borş pentru a-i aştepta pe românii care se întorc din Diaspora pentru mitingul programat pe data de 10 august, în faţa Guvernului.

Fotografiile publicate pe pagina „Oradea Civica 2017” ii arata pe romanii din diaspora in masini , cu steagul Romaniei, in timp ce vin spre casa. Oradenii care protesteaza de luni bune impotriva Guvernului s-au alaturat coloanei care maine dimineata va ajunge in Bucuresti pentru mitingul romanilor care muncesc in strainatate.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri