De toamna viitoare, localitatile Osorhei si Episcopia Bihor vor fi conectate printr-un drum nou

Primarul Ilie Bolojan a anuntat astazi stadiul a doua proiecte de infrastructura extrem de importante pentru decongestionarea traficului din Oradea.

Primul este prelungirea drumului expres pana la Real, in Episcopia Bihor. Lucrarile au fost licitate si au inceput deja, vor dura 13 luni, pana in toamna anului viitor. In paralel se va lucra si la modernizarea strazii Bihorului.

Al doilea proiect este drumul Oradea-Osorhei prin Podgoria.

„Comisia a receptionat astazi proiectul tehnic, lucrarea este de 4,49 milioane lei plus TVA iar saptamana viitoare se va da ordinul de lucrari. La jumatatea lui septembrie lucrarile vor incepe efectiv. In paralel vom demara o licitatie pentru trotuare si colectarea apelor pluviale”, a precizat Ilie Bolojan.

Termenul de realizare este de 10 luni.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri