Tot mai multi turisti straini viziteaza Bihorul. In semestru I, procentul a crescut cu 37 %

Bihorul este judetul care a reuşit cea mai mare crestere in atragerea de vizitatori straini in prima parte a anului 2018 cu un plus de 37%.

Unităţile de cazare din ţară au atras între ianuarie si iunie 1,27 milioane de vizitatori străini, în creştere cu doar 5,8% faţă de perioada similară a anului trecut, arată o analiză a ZF, pe baza datelor de la Institutul Naţional de Statistică.

Capitala a rămas oraşul care a atras circa jumătate din străini (45%) în prima jumătate a acestui an, în condiţiile în care aici se găseşte şi cea mai dezvoltată infrastructură de cazare, cei mai mulţi străini venind în interes de afaceri. În total, în hotelurile şi celelalte structuri turistice din Bucureşti s-au cazat 582.000 de străini.

Pe locul doi în topul destinaţiilor se află judeţul Braşov, cu aproape 89.000 de vizitatori străini.
Braşovul este una din cele mai căutate destinaţii de touroperatorii care aduc grupuri de străini, infrastructura de cazare fiind compusă din hoteluri de mare capacitate, clasificate la trei şi patru stele.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri