Strangere de fonduri pentru refacerea Palatului Episcopal. Primaria va deschide un cont pentru donatii

Primaria Oradea a anuntat in cursul noptii de sambata spre duminica demararea unei campanii prin care oradenii si nu numai sa poata face donatii pentru reconstruirea Palatului Episcopal Greco Catolic, distrus in mare parte in incendiu. In cursul noptii pe pagina de Facebook a Primariei a fost postat urmatorul mesaj:

Unul dintre cele mai importante monumente arhitecturale din Oradea, Palatul Episcopal Greco-Catolic, emblemă a orașului, a fost distrus în mare măsură de un incendiu devastator în această seară. Întreg orașul este emoțional afectat de pierderea acestei clădiri impresionante.
Primăria Oradea împreună cu Episcopia Greco-Catolică va deschide luni un cont pentru strângerea de fonduri în vederea refacerii acestui monument simbol al orașului. Primăria Oradea se va implica financiar în acest efort de reconstrucție a Palatului Episcopal Greco-Catolic.
Mulțumim pompierilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Crișana care au acționat în forță și cetățenilor pentru implicare.

Acelasi mesaj a fst postat si pe pagina primarului Ilie Bolojan.

 

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri