Atentie! Campania de strangere de fonduri pentru reconstruirea Palatului Greco-Catolic se face doar prin intermediul Episcopiei

Tot ce tine de reconstruirea Palatului Episcopal Greco-Catolic din Oradea, devastat de incendiul din 25 august 2018, respectiv adunare de fonduri sau solicitare de voluntari, sau alte acțiuni, se realizeaza  și prin persoanele desemnate de aceasta, pe site-ul oficial al Episcopiei, respectiv pe pagina de facebook oficială, a anuntat purtaorul de cuvant Pr. Anton Cioba

„Nu completați fel de fel de documente on-line cu datele personale pentru voluntariat/donații sau de orice alt fel, decât după ce vă asigurați că acțiunea aparține Episcopiei Greco-Catolice de Oradea. Nimeni altul nu este însărcinat și nu are aprobarea sau dreptul să inițieze astfel de acțiuni în numele Episcopiei”.

Pentru donații există doar un singur cont al Episcopiei în RON, EURO și UDS. Acesta este anunțat pe site-ul oficial al Episcopiei: www.egco.ro.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri