Gafa impardonabila! Şefii Stelei nu l-au invitat pe oradeanul Emeric Ienei la ceremonia de dinaintea demolarii stadionului Ghencea

Emeric Ienei n-a fost invitat la ceremonia organizată de conducerea Stelei înainte de începutul lucrărilor de demolare a stadionului. Fostul mare antrenor al Stelei spune că a fost surprins neplăcut de această decizie.

Marţi, conducerea CSA Steaua a organizat o ceremonie prin care şi-a luat adio de la vechiul stadion, care urmează să fie dărâmat pentru a face loc noii arene. La eveniment au participat mai multe legende ale clubului, însă a lipsit antrenorul care a adus cel mai mare succes din istoria Stelei, Emeric Ienei.

Câştigătorul Cupei Campionilor Europeni spune că n-a primit niciun telefon din partea clubului şi a aflat mult prea târziu de eveniment. Ienei spune că ar fi fost dispus să străbată distanţa de la Oradea la Bucureşti pentru a-şi lua rămas bun de la arena pe care a cunoscut o mulţime de bucurii:

”Am apucat să văd ceva din imagini, ce s-a dat la TV. Am fost emoţionat, am văzut jucătorii care au câştigat Cupa Campionilor. Dacă mă chemau, veneam. Nu puteam să refuz o asemenea invitaţie. Probabil s-au gândit că sunt prea departe de Bucureşti şi era greu să ajung la acest eveniment”, a declarat Emeric Ienei pentru Pro X.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri