Vreme schimbatoare, in Crisana, in urmatoarele doua saptamani. Cand vin ploile

Regimul termic anunţat de către meteorologi, pentru intervalul 22 octombrie – 4 noiembrie, va fi unul oscilant. Prognoza de specialitate, publicată ieri de Administraţia Naţională de Meteorologie prevede temperaturi de primăvară în unele zile, dar şi scăderi destul de importante ale acestora mai ales la mijlocul perioadei analizate, când vor apărea şi precipitaţiile.

Până în data de 25 octombrie, în Crişana, media regională a temperaturilor maxime va fi în scădere de la 16 – 17 grade, la valori în jurul a 11 grade, iar cea a minimelor de la valori în jurul a 7 grade, la 2 – 3 grade.

Până la sfârşitul primei săptămâni, valorile termice vor fi în creştere spre medii regionale ale maximelor de 22 – 23 de grade şi ale minimelor de 9 – 10 grade.

În a doua jumătate a intervalului, temperatura aerului va avea tendinţa de scădere până la medii ale valorilor maxime diurne de 15 – 16 grade şi ale valorilor minime nocturne în jurul a 6 grade.
Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi ridicată până la mijlocul primei săptămâni şi în intervalul 28 – 31 octombrie.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri