Accident mortal in Alparea. Un tanar de 22 de ani a lovit cu masina un pieton si a parasit locul faptei

foto: arhiva

Duminică, la ora 18.20, pe strada principală din localitatea bihoreană Alparea, un tânăr sofer de 22 de ani, din comuna Oșorhei, a accidentat mortal un bărbat de 82 de ani,care se deplasa pe partea carosabilă, în aceeași direcție. După producerea accidentului rutier, conducătorul autoturismului a părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției.

În urma verificărilor efectuate la fața locului, polițiștii au identificat cu operativitate autoturismul implicat în accident. Masina a fost depistata ulterior la domiciliul soferului care plecase insa de acasa. El a fost depistat insa la volanul unui autotren, în coloană, în apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Borș.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Serviciului Rutier l-au reținut pe bihoreanul de 22 de ani pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor si va fi prezentat Parchetului.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

Distribuie informația
Alte știri