Primăria Oradea își aşteaptă colindătorii. Comunicat PMO

Şi în acest an, Primăria Oradea îşi aşteaptă colindătorii (grupuri de copii: preșcolari și școlari de la unitățile de învățământ, grupuri vocale organizate, coruri bisericești, etc.) să se înscrie pentru a susține concerte de colinde și cântece de iarnă în Sala „Traian Moşoiu” a instituţiei.

Moş Crăciun se va întâlni cu colindătorii la Primărie în perioada 17 – 21 decembrie, între orele 10:00 – 13:00. Înscrierile şi programările se pot face în perioada 28 noiembrie – 11 decembrie, în baza unei cereri care se va depune la ghişeele din Centrul pentru Relaţii cu Publicul (în piramidă).

Prealabil depunerii cererii de înscriere, pentru stabilirea fermă a zilei şi orei la care se doreşte prezenţa colindătorilor la Primărie, rugăm coodonatorii grupurilor să o contacteze pe d-na Kuibuş Cătălina, la nr. de telefon 0722/159.473, în acest fel eliminând posibilitatea suprapunerii la aceeași oră a mai multor colindători.

Pentru a putea asigura fiecărei unităţi de învăţământ posibilitatea de a colinda, rugăm conducerile unităţilor să se limiteze la maxim trei grupe (clase) de elevi/unitate de învăţământ, iar programul de colinde să nu depăşească 10 minute/grup.

Distribuie informația
Alte știri