Duminica, Pro TV difuzeaza o noua emisiune despre Oradea. Video

La exact un an de la difuzarea emisiunii despre „orașul din România administrat de primar după cum scrie în cărți”, Pro Tv va difuza, duminica seara, un nou reportaj despre Oradea.
43 de miliarde de euro avem la dispoziţie de la Uniunea Europeană în ciclul financiar 2014-2020. Cu aceşti bani am putea să schimbăm faţa acestei ţări. Am putea să construim autostrăzi. Sau spitale. Avem bani. Ce facem cu ei şi de ce nu construim? Acestea sunt intrebarile la care Alex Dima, cauta raspunsuri duminică seara, în emisiunea “România, te iubesc!”
Reportajul va pune în balanţă si exemple de succes in aceesarea fondurilor europene, unul dintre ele fiind Oradea, campioană la acest domeniu, dupa cum se spune in promo:
„Cum este posibil, ce fac orădenii cu banii europeni, care este secretul locului, dar şi cum stăm la nivel naţional cu accesarea sunt întrebări la care răspundem la ”România, te iubesc”, duminică, ora 18.00.”

Avem 43 mld. euro de la UE, cu care am putea schimba fața României. De ce nu construim spitale sau autostrăzi pe www.incont.ro

Distribuie informația
Alte știri