Expozitia cu fotografii, realizate in Defileul Crisului Repede – Padurea Craiului, ajunge la Oradea

Dupa ce a poposit la Vadu Crisului, Suncuius si Bratca, expozitia cu fotografii, realizate in situl Natura 2000 Defileul Crisului Repede – Padurea Craiului, de catre copii si tineri din zona Defileului Crisului Repede, vine si la Oradea.

In perioada 18-21 octombrie, in holul principal al Bibliotecii Judetene Gheorghe Sincai din Oradea. Pe simeze vor fi peste 50 de fotografii ce suprind aspecte ale vietii de zi cu zi din Padurea Craiului, elemente ale patrimoniului cultural si natural din zona. Ceea ce este inedit la aceasta expozitie, este faptul ca lucrarile expuse au fost realizate de catre tineri din comunitatile rurale din zona Defileului Crisului Repede, care au participat la 5 workshop-uri foto si nu de artisti fotografi consacrati.

Evenimentul este organizat in cadrul proiectului ” Conservarea, protecția și promovarea naturii de ambele părți ale frontierei româno-ungare”, acronim PRONATURE. Proiectul este finanțat prin Programul Interreg V-A România – Ungaria 2014-2020, Axa Prioritară 1.

Distribuie informația
Alte știri