USR Bihor îi îndeamnă pe membrii și simpatizanții săi să participe duminică la alegerile prezidențiale și să voteze Klaus Iohannis

„Absența de la vot ar însemna că toată lupta noastră din ultimii trei ani, împotriva abuzurilor PSD și pentru o justiție dreaptă și independentă, au fost în zadar. Mergem la vot ca să nu mai dăm încă o șansă PSD să ne alunge familiile din țară și să ne batjocorească prin aroganță, minciuni, privilegii pentru ei și gaze în ochi pentru cetățeni” a declarat președintele USR Bihor, deputatul USR Silviu Dehelean. 

USR a avut un partener în Klaus Iohannis, în ultimii trei ani. Lupta a fost dusă în stradă și în Parlament împotriva regimului Dragnea. Un vot corect duminică arată că oamenii vor să pună capăt acestui regim toxic pentru România, reprezentat în aceste alegeri de Viorica Dăncilă.

Scenariul în care o persoană incompetentă, care-și datorează cariera politică lui Liviu Dragnea, fără niciun merit moral sau profesional, va conduce România este de neimaginat. România s-ar umple de rușine. După ce a fost condusă de un condamnat penal, Liviu Dragnea, nu poate fi condusă de o persoană care s-a remarcat prin gafe și prin obediența față de penali și baroni.

USR Bihor vă îndeamnă să mergeți duminică să votați.

Distribuie informația
Alte știri