Concert caritabil pentru Casa de lîngă spital.

Obiceiuri din străbuni spun că-n preajma Crăciunului oamenii devin mai buni, mai uniți, mai darnici. Mersul cu colindul nu este numai o sărbătoare a sufletului, ci și a vieții, a speranței. În prima zi de Crăciun, colindătorii merg din casă în casă cu steaua în mână și le vestesc oamenilor nașterea lui Iisus prin cântece, poezii și dans.

Universitatea din Oradea, Facultatea de Științe Socio-Umane, Departamentul de Științe ale Educației, Specializările Pedagogia Învăţământului Primar şi Preşcolar Oradea, Beiuş, IFR şi Psihopedagogie Specială vă invită la spectacolul caritabil LA CORINDE DE-ȚI VENI, NOI CU DRAG VĂ VOM PRIMI!

Să-i colindăm pe cei pe care îi iubim, pe cei de departe sau pe cei de care ne este dor. Cu siguranță colindul nostru va răsuna pentru totdeauna, nu doar pentru o zi, iar binele pe care îl facem pentru alții, va fi binele pe care ni-l facem nouă înșine.

Evenimentul este dedicat proiectului CASA DE LÂNGĂ SPITAL, inițiat de Asociația LUMEA LUI IANNIS, care își propune să susțină persoanele cu probleme oncologice.

 

Spectacolul caritabil ”LA CORINDE DE-ȚI VENI, NOI CU DRAG VĂ VOM PRIMI!” va avea loc în data de 4 Decembrie 2019, de la ora 18:00, în sala de evenimente de la ERA SHOPPING PARK.
Conf. univ. dr. Karla Barth, decan (coord. comunicare şi imagine facultate), conf. univ. dr. Cristina Florescu, director departament (coord. comunicare şi imagine departament), lect. univ. dr. Loredana Muntean (coordonator artistic), conf. univ. dr. Simona Laurian-Fitzgerald (scenariu), lect. univ. dr. Mihaela Indrieș (coregrafie), lect. univ. dr. Adina Vesa (decoruri), prof. univ. dr. Carmen Popa (organizare), lect. univ. dr. Laura Bochiș (parteneriate).

Distribuie informația
Alte știri