Incident foarte grav la Spitalul Floreasca: O pacientă a fost arsă în timpul unei intervenții chirurgicale a doctorului Mircea Beuran

foto / pixabay

Un incident foarte grav s-a petrecut în timpul unei operații la Spitalul Floreasca din Capitală, o pacientă fiind arsă în timpul intervenției realizate de medicul Mircea Beuran. Incidentul a fost semnalat de deputatul USR Emanuel Ungureanu și a fost confirmat de ministrul Sănătății, Victor Costache. Femeia este în stare critică, iar Ministerul Sănătății face o anchetă.

Ministrul Sănătății a precizat, într-o intervenție telefonică la Digi24, că a aflat de acest incident foarte grav, vineri seara, „prin surse terțe”. „Am aflat din mediul chirugical, lumea chirugicală e mică”, a menționat Victor Costache.

Costache a spus că incidentul s-a petrecut duminică, în spitalul Floreasca, aflat în subordinea Ministerului Sănătății, însă ministerul nu a fost informat. Ministrul a precizat că pacienta, în vârstă de 65 de ani, este în stare critică, în urma incidentului produs de „o manevră cirurgicală inexplicabilă”.

Cazul a fost semnalat sâmbătă, pe Facebook, de către deputatul USR Emanuel Ungureanu.

Distribuie informația
Alte știri