O vedetă pleacă din PRO TV pentru a candida la primărie: „De ce nu s-ar putea vorbi despre Câmpulung ca despre Oradea”

Elena Lasconi, una dintre cele mai iubite şi apreciate vedete de la Pro TV, pleacă după 24 de ani de la postul unde s-a consacrat. În 2020, ea va candida la Primăria Câmpulung Muscel, oraş unde şi-a cumpărat o casă şi de care e foarte ataşată, astfel că va mai apărea pe post doar puțin în Noul An care bate la ușă.

Într-un interviu acordat „Adevărul“, Elena Laconi a vorbit în detaliu despre motivele care au determinat-o să renunţe la televiziune pentru o potenţială carieră în administraţia publică. Unul dintre motivele menționate de vedeta Tv este acela că își dorește să se vorbească despre orașul său așa cum se vorbește despre Oradea.

Eu am ales Câmpulung, un oraş fără miză, pentru că iubesc oamenii de aici, tradiţia, istoria. Putem schimba România începând chiar cu un oraş mic, precum Câmpulung. Pentru că aici este un potenţial extraordinar. De ce nu s-ar putea vorbi despre Câmpulung cum se vorbeşte despre Oradea şi Cluj? De ce trebuie să fim comparaţi cu Caracal???, a declarat Elena Lasconi.

Născută pe 20 aprilie 1972, la Haţeg, Elena Lasconi s-a angajat la PROTV încă din 1995, fiind iniţial prezentator şi corespondent al postului de la Deva. A realizat sute de reportaje cu şi despre minerii din Valea Jiului. Citeste mai mult: adev.ro/q39vwb

 

Distribuie informația
Alte știri