„Dansăm pentru Andrei”, eveniment caritabil pentru un tânar bihorean

„Oprește-te o clipa și imaginează-ți cum ar fi sa ai 20 de ani, sa fie toată lumea a ta, sa crezi ca Soarele răsare doar pentru tine, iar viata ta abia acum începe?
ANDREI e la fel: tânăr, voios, sufletist, optimist, plin de viață. Însă o boală urâtă a dorit ca totul sa se oprească pentru el…pentru o clipă…
Pe lângă ajutorul pe care îl primește de la medici, are nevoie mai mult ca oricand sa stie ca nu este singur.
Acolo unde este suferinta, trebuie să existe și încăpățânare, fiindcă asa se naște SPERANTA!
Va invităm să fiți solidari cu Andrei, participând la un workshop de dans organizat de Mana Dance Academy in colaborare cu Scoala „Floare de Lotus” Sanmartin, în data de 1 februarie 2020 de la orele 17.00, la Sala de sport Sanmartin”, se arata pe pagina de facebook a evenimentului.

Intrarea se va face pe baza de invitatii, fiecare reprezentand o donație de minim 30 lei. Invitațiile pot fi procurate de la Mana Rădoi sau Loredana Pantea. Info: 0770142516-Mana sau 0741045425-Loredana

Toți banii se vor dona familiei pentru continuarea tratamentului postoperator. Chiar dacă nu poți ajunge la eveniment, îl poți ajuta pe Andrei donând direct în contul mamei RO82BTRLRONCRT0146318801-Ciorba Angela.
Un gest, oricât de mic, îl poate ajuta pe ANDREI!

Haideti sa fim alături de Andrei!!!

Distribuie informația
Alte știri