Ioan Mang, reales în funcţia de preşedinte al PSD Bihor

Conferinţa judeţeană a PSD Bihor l-a ales, pentru al treilea mandat consecutiv, pe Ioan Mang în funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Bihor, el fiind singurul candidat pentru această funcţie.

Lucrările de alegeri au avut loc în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor din Oradea şi au fost conduse de senatorul PSD Şerban Nicolae.

„Eu aş vrea să le transmit bihorenilor să aibă încredere în candidaţii Partidului Social Democrat, că sunt candidaţi care ştiu ce au de făcut, care au experienţa necesară, au probitatea morală să vină în faţa oamenilor, o fac transparent şi la vedere. Sunt oameni care îşi iubesc semenii, comunităţile. Nu candidează pentru ei ca să aibă un loc de muncă, ci pentru a administra bine şi să dezvolte comunităţile locale, astfel încât Bihorul să fie, într-adevăr, o poartă de intrare dinspre Europa de care să fim mândri”, a declarat, pentru AGERPRES, senatorul Şerban Nicolae.

Pentru funcţia de vicepreşedinte s-au înscris în competiţie doi candidaţi, Emilian Pavel şi deputatul Ioan Sorin Roman. Ales cu 385 de voturi a fost Emilian Pavel. Contracandidatul său a întrunit 239 de voturi.

Distribuie informația
Alte știri