Coronavirus în România în timp real: Situația din fiecare județ. Graficul îmbolnăvirilor, unde sunt cei infectați și câți s-au recuperat

Situația infectărilor cu noul coronavirus se schimbă de la un moment la altul. Sâmbătă au fost confirmate 2 noi îmbolnăviri, ducând totalul la 97 de cazuri în țară, majoritatea fiind din Capitală. Vezi în articol informațiile actualizate constant, o hartă interactivă și un grafic al îmbolnăvirilor.

  • Instrumentul interactiv cu privire la răspândirea COVID-19 în România a fost realizată independent de către comunitatea geo-spatial.org.

„Prin utilizarea tehnologiilor open source, am realizat o hartă a distribuției spațiale a tuturor cazurilor COVID-19 confirmate oficial, o statistică care arată evoluția pe zile, precum și un grafic ce permite vizualizarea legăturilor de contaminare. Navigarea prin grafic prezintă și detaliile relevante fiecărui caz – vârsta, sexul pacientului, localitatea în care a fost inițial depistat ca pozitiv, statusul, precum și sursa acestor informații”, se arată în descrierea proiectului.

Distribuie informația
Alte știri