Fundatia Mihai Nesu: Sms CRED la 8844

„Cu campania Cred in minuni suntem ca intr-un Montagne russe: avem oameni care ne suna disperati sa opreasca sms-ul, oameni care cred ca e infractiune, desi ei au activat donatia lunara si primesc lunar sms despre cum o pot intrerupe, oameni care ne spun ca ajung saraci donand lunar 2 euro desi, pot opri oricand, si de cealalta parte persoane in varsta care ne spun ca vor sa pastreze donatia cate zile au pe pamant sau oameni ca doamna de azi, care intrerupsese din greseala si voia neaparat sa reactiveze donatia, desi are cancer, caci “ e pentru copiii aceia bolnavi, asa e bine sa ajutam la toata lumea ca si asa ne e greu si macar sa ne ajutam intre noi” 🙏😍😇.

In aceasta perioada sunt mai multi cei care opresc donatia de 2 euro pentru ca sunt speriati de coronavirus. Ii intelegem pe toti, fiecare are socotelile lui, ne gandim doar cat bine pot face acesti 2 euro lunar, daca sunt de la multi oameni, ca daca am fi mai multi mai repede am construi Complexul de recuperare Sf Nectarie si sute de copii si tineri din toata tara ar fi ajutati mai repede.

2 euro sunt cam 10 lei, cu care altfel facem prea putin, pot insemna sigur si 4 paini insa 1 pers cam 6 paini pe luna consuma… insa 10 lei din bugetul nostru directionati catre Fundatia Mihai Nesu pot schimba vietile a sute de copii PE VIATA . Poate am putea sa nu ne mai panicam si sa inlocuim macar pret de 10 lei teama cu speranta, cu bunatatea, cu iubirea oferita copiilor cu dizabilitati. 🚶🏼👨🏼‍🦽💜🌷

Va multumim din suflet celor care donati. Cei care doriti sa contribuiti la construirea Complexului de recuperare pentru copii si tineri cu dizabilitati Sfantul Nectarie trimiteti CRED prin sms la 8844 si donati 2 euro lunar. Cand nu mai puteti dona puteti trimite sms cu CRED STOP si ajutorul se intrerupe.

Acesta e mesajul postat pe pagina de facebook a Fundatiei Mihai Nesu si merita a fi sustinut.

Complexul de recuperare pentru copii și tineri cu dizabilități neuromotorii ”Sfântul Nectarie” propune crearea unui spatiu de tip întreprindere socială integrativă, deschis tuturor oamenilor (cu spațiu de agrement, grădini senzoriale, echitație, piscină, restaurant, spații de joacă, loc de petreceri), care prin funcționarea lui și accesarea de către oamenii sănătoși să susțină centrul de recuperare neuromotorie al copiilor și tinerilor, să creeze locuri de muncă în interior pentru tinerii cu dizabilități (grădinar, fermier, bucătar, ospătar) și să îi integreze astfel în societate. 

Construcția întregului complex se întinde pe o suprafață de aproximativ 2 hectare, iar costurile sunt estimate la suma de 3.5 milioane euro, sumă care acoperă atât construcția și amenajarea centrului, cât și a spațiilor de joacă adaptate, a cazării pentru părinții copiilor cu dizabilități, a fermei, solarelor, grădinilor senzoriale, restaurantului social, a spațiului de petreceri și a piscinei pentru hidroterapie.

Distribuie informația
Alte știri