Proiect pentru cicliștii din Oradea. Primăria are în plan construirea unei piste de biciclete pe serpentinele spre Paleu și Săldăbagiu de Munte

foto / pixabay

Toate drumurile noi care se vor constui in Oradea vor avea piste de biciclete. Anunțul a fost făcut de viceprimarul Florin Birta, la prezentarea finalizării lucrărilor la legătura dintre strada Suișului și DN19 Oradea-Satu Mare. De altfel, noul drum este un exemplu in acest sens, ciclistii avand o pista dedicata intre strazile Bihorului și drumul national spre Satu Mare.

In viitor, din această zonă, ciclistii vor putea urca pe un nou traseu ciclistic ce va fi amenajat in zona de dealuri a orașului.

Avem in plan si pregatim un studiu de fezabilitate ca de la Calea Bihorului sa facem un traseu ciclistic care sa urce pe serpentine spre Paleu si Saldabagiu de Munte si apoi sa coboare in Oradea, a declarat Florin Birta.

Potrivit viceprimarului, acesta este un proiect despre care s-a mai vorbit și in trecut dar acum el are sanse mari de implementare pentru că există deja făcută legătura cu Calea Bihorului

Distribuie informația
Alte știri