International School of Oradea a primit autorizaţie ARACIP

International School of Oradea, singura şcoală acreditată Cambridge din Oradea, cu predare exclusiv în limba engleză, a primit autorizaţie ARACIP şi este înscrisă, din 24 iunie, în Registrul special al organizaţiilor furnizoare de educaţie care organizează şi desfăşoară, pe teritoriul României, activităţi de învăţământ corespunzătoare unui sistem educaţional din altă ţară, a informat pe pagina sa de Facebook instituţia de învăţământ.

International School of Oradea, cu sediul în strada Armatei Române, nr 1F, municipiul Oradea, organizează şi desfăşoară activităţi de învăţământ preuniversitar pentru nivelurile de învăţământ Preschool şi Primary, corespunzătoare sistemului educaţional din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

Odată cu primirea acestei autorizaţii, elevii şcolarizaţi beneficiază de dreptul de recunoaştere a diplomelor şi perioadelor de studii efectuate, în aceleaşi condiţii ca şi elevii care au studiat în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, în sistemul de învăţământ specific statului respectiv.

ISO beneficiază de sprijinul Fundaţiei Lumina – organizaţia care sprijină învăţământul de peste 25 de ani şi deţine 11 şcoli în România, al Primăriei Municipiului Oradea- prin Agenţia Locală de Dezvoltare Locală şi nu în ultimul rând, al International School of Bucharest.

Şcoala Internaţională din Oradea (ISO) şi-a început activitatea în septembrie 2017. A fost înregistrat „Cambridge School Center” (Centrul nr. R0006 – CIE: Universitatea din Cambridge International Examinations) din iunie 2018 şi este şcoală acreditată (BSO) din mai 2019. Totodată este înregistrată în cadrul Departamentului pentru Educaţie (DfE) cu numărul DfE 000/6193.

Înscrierile elevilor se poate face pe tot parcursul anului şcolar în limita locurilor disponibile pe grupele de creşă, grădiniţă şi învăţământ primar. 

Distribuie informația
Alte știri