Cursuri gratuite pentru ghid turistic pentru bihoreni

Imagine de <a href="https://pixabay.com/ro/users/josealbafotos-1624766/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=3433120">Jose Antonio Alba</a> de la <a href="https://pixabay.com/ro/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=3433120">Pixabay</a>

Liderul de proiect, Agenția de Management al Destinației Bihor, împreună cu partenerii săi Parohia ortodoxă din Körösszegapáti (Körösszegapáti Román Ortodox Parókia), Episcopia Romano-Catolică de Oradea, Parohia Reformată Episcopia-Bihor, Parohia ortodoxă Ioșia-Nord și Mănăstirea Izbuc implementează proiectul „Creating and developing a crossborder polycentric network for training and support to increase the quality of tourist and handcraft cross-border services in the counties of Bihor and Hajdu Bihar” („Crearea și dezvoltarea unei rețele transfontaliere policentrice de formare și suport în vederea creșterii calității serviciilor turistice și meșteșugărești din județele Bihor și Hajdu”).

În cadrul acestui proiect, în aceste zile se fac înscrieri pentru cursul acreditat de ghid turism intern (local). Participarea la curs se poate face doar după înscrierea online pe acest formular: https://docs.google.com/forms/d/1azbhSh2Q6KC5PiR1CWwoaJIEIkbJL_b9j8wfkAf60n4/viewform?edit_requested=true.

Cursurile sunt gratuite și nu se percepi alte taxe.

Condiții pentru înscriere:

– vârsta minimă: 18 ani

– acte necesare (în copie): certificat de naștere; certificat de căsătorie (dacă este cazul); carte de identitate; ultima diplomă de studii (minim studii obligatorii – cursuri liceale cu diplomă de absolvire a liceului; adeverință de la medicul de familie pe care sa scrie „clinic sanatos”;

– cazier judiciar.

Înscrierile și depunerea dosarului se fac la Piața Unirii nr. 5, lângă First Bank. Intervalul orar pentru depunerea dosarului 13.00-17.00 (de luni până vineri).

Distribuie informația
Alte știri