Promoție Blue Air! Bilete de avion de la 7,58 euro pentru zborurile interne din București spre Cluj, Iași, Oradea și Timișoara

Astăzi, 22 iulie 2020, Blue Air are o promoție interesantă și atractivă. Timp de 24 de ore operează o reducere de 24%. Promoția este valabilă pentru zboruri cu date de călătorie cuprinse între 22 iulie 2020 și 27 martie 2021, pe rutele selectate.

„Am făcut câteva simulări și vă anunțăm că aveți tarife de la 7.58 EURO/segment pentru zborurile interne din București spre Cluj, Iași, Oradea și Timișoara. Vă reamintim că Blue Air va lansa zborurile București – Timișoara și București – Oradea, din 7 august. Sunt tarife de la 16 EURO/segment pe rutele dintre România și Italia. Tot tarife de la 16 EURO/segment am găsit și pe ruta București – Amsterdam, care va fi inaugurată pe 4 septembrie. Biletele de avion se pot cumpăra de pe site-ul Blue Air sau de la agențiile partenere. Sunt prețuri foarte bune pe diferite rute și zboruri operate de la bazele Blue Air din București, Iași, Bacău, Larnaca și Torino”, se arată pe site-ul airlinestravel.ro.

Blue Air a reluat zborurile comerciale începând cu 1 iulie. Pentru început a zburat spre destinații din Germania, Italia, Franța. Iar din 7 iulie, odată cu ridicarea restricțiilor de călătorie, Blue Air a reluat zborurile spre Marea Britanie, Spania și Belgia.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri