Alianța USR PLUS propune o echipă de oameni noi, cinstiți și profesioniști pentru Consiliul Județean Bihor. ADVERTORIAL

Echipa Simonei Bișboacă, candidata Alianței USR PLUS pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Bihor, își propune să pună în valoare oamenii, resursele naturale și istorice pentru creșterea economică a județului și prosperitatea economică a fiecăruia dintre noi. Ne-am implicat pentru a aduce schimbări acolo unde am văzut că lucrurile merg într-o direcție greșită.

Pe lista de priorități se află o administrație pentru cetățeni, deschisă, transparentă, profesionistă și servicii publice de calitate (transport, salubritate, asistență socială). Ne propunem să susținem producătorii și inițiativa locală pentru a genera prosperitate în comunitate. O să luptăm pentru un acces la servicii de sănătate pentru toți bihorenii și investiții pentru îmbunătățirea condițiilor în școli. Ne dorim un județ conectat cu o infrastructură funcțională: drumuri, gaz, alimentare cu apă și canalizare. Vom promova turismul și diversitatea etnică și culturală și o să milităm pentru un mediu curat și protejarea pădurilor.

Cine sunt candidații USR PLUS pentru Consiliul Județean Bihor? Sunt oameni care au activat în mediul privat, care au confirmat și au avut rezultate, dar care au și înțeles importanța implicării civice.

Mihai Șvab are 29 de ani și a studiat amenajarea teritoriului în Franța și planificare urbană în Italia. A lucrat de strategia de dezvoltare turistică a unui oraș din sudul Franței și a colaborat în echipa care căuta soluții pentru regenerarea urbană a unei clădiri din centru Bolognei. Își propune ca Bihorul să devină un județ conectat cu orașele din regiune, competitiv și dezvoltat prin turism rural.

Andrei Acs a studiat managementul mediului la Universitatea Oxford din Marea Britanie și a fost implicat în elaborarea de strategii și politici de mediu la nivel național. În prezent implementează proiecte privind ariile protejate, finanțate din fonduri europene.

Ciprian Barna a studiat afaceri europene la Universitatea din Reims Champagne-Ardenne și a urmat cursurile Ciclului de Înalte Studii Europene de la Școala Națională de Administrație din Franța. Are o experiență de peste 14 ani în sectorul administrației publice, a fost implicat în proiecte cu finanțare europeană și în elaborarea strategiilor de dezvoltare locală.

Dan Popa este administrator al unei firme de contabilitate și expertiză cu un număr de peste 200 de clienți. A fost intens implicat în societatea civilă din Țara Beiușului și a organizat acțiunile de protest legate de Drumul Național 76 Oradea – Deva.

Traian Cosor este inginer chimist, absolvent al Institutului Politehnic Traian Vuia din Timișoara și a lucrat în mediul privat ca șef Birou Marketing Cercetare – Dezvoltare. Prin experiența sa dorește să dezvolte județul Bihor și să ajute la creșterea nivelului de trai în Bihor.

Ecaterina Lőkös este antreprenor, de profesie economist, cu studii în gestionarea afacerilor. Obiectivul ei este un județ unde diversitatea culturală și etnică sunt considerate valori. Își dorește promovarea bogăției tradițiilor populare și gastronomice, precum și a meșteșugurilor.

În 27 septembrie, puneți ștampila cu încredere pe Simona Bișboacă și pe echipa USR PLUS pentru Consiliul Județean Bihor.

Distribuie informația
Alte știri