Un polițișt local din Oradea este anchetat de șefi după ce a fost filmat fără mască în timpul serviciului

Având în vedere imaginile apărute pe rețelele de socializare cu polițistul local care, fiind în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, nu purta mască, vă facem cunoscut faptul că la nivelul Poliției Locale Oradea a fost declanșată o anchetă internă în vederea antrenării răspunderii disciplinare a acestuia.

„Avem toleranță zero față de orice acțiuni de indisciplină și încălcare a regulilor de conduită, de încălcare a legislației în vigoare și a regulamentelor, mai ales într-o instituție în care disciplina, bunul-simț și respectul față de cetățean trebuie să primeze. Pentru mine este foarte clar că mai avem de lucru în această direcție”, a precizat viceprimarul Arina Moș.

Prin activitatea sa, Poliția Locală Oradea urmărește să asigure un climat de ordine și siguranță publică, menit să crească gradul de siguranță a cetățenilor urbei, mai ales în acest context pandemic și își cere scuze pentru incidentul care a avut loc ieri.

Primăria Municipiului Oradea dezaprobă categoric orice conduită a polițiștilor locali care poate să aducă atingere imaginii instituției și se delimitează ferm de modul de acțiune a acestui polițist.

Distribuie informația
Alte știri